Duurzaam Doen

Op 30 en 31 mei organiseren GroenLinks Winterswijk, Aarde-Werk 'de Stegge', AGEM, VerduurSaam, basisschool De Esch en een aantal duurzame bedrijven uit Winterswijk (zoals HtW installatietechniek, Kruisselbrink installaties en Huls Duurzame Energie) voor de vierde keer de manifestatie Duurzaam Doen. Op deze markt met muziek, koffie, hapjes en gezelligheid kan iedereen zich laten bijpraten over duurzaamheid, milieu, klimaat en toekomst. 

Op koopzondag 31 mei om 14.00 u. komt Bas Eickhout op deze manifestatie. Deze groenste parlementariër van Europa (2014) heeft in het Europese Parlement initiatief en invloed en is dè spreekbuis voor ecologisch beleid. Die inbreng varieert van een brede globale visie tot gedetailleerde onderhandelingen over verdragen en regelgeving. Bas heeft er niet alleen verstand van, hij kan je ook overtuigen en je kunt ook heel goed met hem praten. Dat kan ook in de Notaristuin.

Wethouder Rik Gommers zal hem verwelkomen en Otto Willemsen, pleitbezorger van duurzaamheid en kleinschaligheid, docent en coach voor bedrijven, zal hem zijn boek "Thuis in energie" overhandigen, dat ook te koop zal zijn. Verder kan iedereen Bas ontmoeten en inspiratie opdoen.

Zaterdag 11 - 16 u., zondag 12 - 16 uur. Notaristuin, Roelvinkstraat t.o. Ekoplaza, Winterswijk.